Submenu
MVO Beleid

Volwerk Cleaning Service BV en Maatschappelijk verantwoord ondernemen,
Wij zijn een kleine organisatie welke haar steentje wil bijdrage aan een goed werkklimaat voor haar medewerkers.
Ook hebben wij door middel van een aantal kleine maar efficiënte maatregelen de co2 stempel van ons bedrijf weten te verkleinen.

Ons kantoor
Wij hebben op kantoor een aantal wijzigingen doorgevoerd om op een milieuvriendelijke manier te ondernemen. Wij maken zo in mogelijk gebruik van papier. Onze offertes gaan al voor 100 % en andere correspondentie gaat voor 90% per email. Dit scheelt veel papier en inkt.
Ook hebben wij onze locatie uitgezocht op een strategische plek zodat wij zo min mogelijk km hoeven te rijden om onze klanten te bedienen.

Ons personeelsbeleid
Wij zijn van mening dat onze belangrijkste mensen de medewerkers zijn die dagelijks bij onze klanten zichtbaar zijn. Goed zorgen voor deze mensen is voor ons erg belangrijk. Tevreden medewerkers zijn in onze ogen goede werknemers.
Dit betekend in praktijk dat onze offertes realistisch van aard zijn. Dus er wordt niet beknibbeld op uren om maar de goedkoopste offerte te krijgen ten opzichte van onze concurrent. Hierdoor krijgen wij klanten die over een langere termijn tevreden zijn over de kwaliteit en een medewerker die zich niet bij elke opdracht over de kop werkt wat uiteindelijk zal resulteren in veel ziekteverzuim.

Onze klanten
Wij proberen onze klanten zoveel mogelijk te zoeken in de buurt van ons werkgebied. Dit betekend dat er weinig gereisd hoeft te worden door ons personeel en hebben wij uiteindelijk weinig auto’s nodig en zodoende is dit zeer gunstig voor het milieu.
Schoonmaakproducten
Onze organisatie is altijd opzoek naar milieu vriendelijke producten. Denk hierbij vooral aan greenlabel producten.

Contact opnemen