Submenu

Volwerk Cleaning Service

Volwerk Cleaning service is een midden groot schoonmaakbedrijf en al ruim 40 jaar actief in de zakelijke markt. Wij zijn niet de grootste maar dat willen we ook zeker niet zijn. Wij willen de beste zijn. Grote bedrijven krijgen de neiging om log en onpersoonlijk te worden terwijl wij korte en duidelijke lijnen binnen ons bedrijf hebben U heeft één contactpersoon gedurende uw gehele contractperiode U wordt bij ons niet nodeloos doorverbonden. Wij hebben op dit moment 25 enthousiaste werknemers die hemel en aarde bewegen om uw kantoor, bedrijfspand, lunchroom, pretpark, health center, cleanroom elke dag weer optimaal te verzorgen zodat u daar geen omkijken naar heeft.

 

Duidelijke offertes

Daarom kiest u voor ons schoonmaakbedrijf.

Duidelijke offerte waarin in korte maar duidelijk taal de rechten en plichten van beide partijen staan. Geen kleine lettertjes met allemaal aanvullende informatie. WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET. Een werkschema dat precies weergeeft wat er in uw pand gedaan moet worden en op welke dag. U kunt dit te allen tijde ten alle tijden inzien en controleren. Om eventuele opmerkingen of klachten adequaat op te lossen hebben wij een actieve klachtenbehandeling, mocht er onverhoopt een klacht zijn, dan wordt deze dezelfde dag, uiterlijk de volgende dag afgehandeld. Klant is altijd koning.

Schoonmaakbedrijf Volwerk

Altijd de juiste persoon

Wij hanteren korte en duidelijke lijnen binnen ons schoonmaakbedrijf. Bij ons heeft u één contactpersoon gedurende uw contractperiode. Bij eventuele klachten of vragen krijgt u direct de juiste persoon aan de lijn. U wordt bij ons niet nodeloos doorverbonden.

Contact opnemen