Submenu

Schoonmaakbedrijf Berkel en Rodenrijs

Schildersbedrijf Berkel en RodenrijsVolwerk Cleaning is een middelgroot schoonmaakbedrijf dat opereert in Rotterdam en wijde omgeving. We zijn al meer dan 40 jaar actief in vooral de zakelijke markt.

Met onze ruim 25 medewerkers zijn we misschien niet de grootste, maar we willen wel bekend staan als het beste dienstverlenend schoonmaakbedrijf Berkel en Rodenrijs. Bij ons heeft u te maken met korte verbindingslijnen en één contactpersoon gedurende de gehele contractperiode.

 

Een schoonmaakbedrijf Berkel en Rodenrijs kiezen

Als u zoekt naar een schoonmaakbedrijf Berkel en Rodenrijs dat met u meedenkt bent u bij Volwerk Cleaning aan het goede adres. Wij vragen na afloop van het werk of u tevreden bent en waarschuwen u als wij bijvoorbeeld slijtage of schade tegenkomen bij gebouwonderdelen. Dit behoedt u voor hoge reparatiekosten waar dat niet nodig is. Volwerk Cleaning is een schoonmaakbedrijf u alle schoonmaakwerkzaamheden uit handen kan nemen. We ontwikkelen samen met u werkschema’s op maat en bepalen in overleg met u de frequentie waarmee we langskomen.

 

Schoonmaakbedrijf Berkel en Rodenrijs en soorten gebouwen

Wij richten ons met ons werk vooral op kantoren, medische praktijken, health centers, fabrieken, scholen, lunchrooms en pretparken. Daarbij kan het gaan om nieuwbouw: het bezemschoon opleveren van het gebouw en eventueel het afvoeren van het bouwvuil. Ook het verwijderen van cementsluiers behoort tot onze werkzaamheden. Volwerk Cleaning schoonmaakbedrijf Berkel en Rodenrijs biedt ook extra service zoals hulp bij verhuizingen, waarbij het gebouw bezemschoon wordt opgeleverd en het vuil wordt afgevoerd.

 

Volwerk Cleaning schoonmaakbedrijf Berkel en Rodenrijs

Ons dienstenpakket is veelomvattend. In overleg met u maken we uw vloeren schoon, uw trappenhuis, keuken, meubilair, toiletten, vensterbanken en kozijnen. We verwijderen stickerresten, vlekken op tapijt, graffiti op gevels en algen op terrassen of balkons. Ook kunnen we linoleumvloeren beschermen door het aanbrengen van een slijtvaste, vuil afwerende laag. En uiteraard doen wij uw beglazing, zowel buiten als binnen en dat alles kundig en voor een aantrekkelijke prijs.

 

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

 

Gratis offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Dordrecht