Submenu

Schoonmaakbedrijf Dordrecht

Schoonmaakbedrijf DordrechtAls u zoekt naar schoonmaakbedrijf Dordrecht komt u al snel terecht bij ons, Volwerk Cleaning. Wij zijn gevestigd in Rotterdam maar bedienen de regio waaronder ook Dordrecht. Volwerk Cleaning is een schoonmaakbedrijf Dordrecht dat zich richt op de zakelijke markt. Wij zijn niet het grootste schoonmaakbedrijf maar wel het bedrijf met de meeste aandacht voor de klant. Die klant of potentiële klant is vaak de eigenaar van zakelijk vastgoed, van een of meer bedrijfspanden.

We opereren met 25 enthousiaste medewerkers vanuit Rotterdam en bestrijken de hele regio. Als schoonmaakbedrijf Dordrecht hebben we een goede naam opgebouwd. Dat mag ook wel, immers we opereren al ruim 40 jaar in dit gebied.

 

Werkzaamheden schoonmaakbedrijf Dordrecht

Dordrecht is een historische stad met veel oude panden met barokke gevels.
We reinigen, zo gewenst, zowel de gevel als het interieur.
Natuurlijk krijgen wij als schoonmaakbedrijf Dordrecht vaker te maken met de binnenkant van het pand. Het gaat dan vaak om het zuigen van de vloeren en eventueel het verwijderen van vlekken, het schoonmaken van de bureaus, inclusief het legen van as- en prullenbakken. Toiletgroepen en keukens worden gereinigd en verfrist. Trappengaten worden bij langs gelopen. De vensterbanken krijgen een beurt, enzovoort. Alles geschiedt in overleg. Bij verhuizingen leveren we het pand bezemschoon op en kunnen u daarbij ook helpen met de afvoer van vuil. Bij oplevering van een kantoor door een aannemer verwijderen we voor hem ook cementsluiers.

 

Volwerk Cleaning schoonmaakbedrijf Dordrecht

Graag maken we met u een afspraak over schoonmaakwerk dat u aan Volwerk Cleaning, schoonmaakbedrijf Dordrecht, in opdracht wilt geven. Wij leveren u één contactpersoon, zodat u in tijd altijd efficiënt geholpen wordt, korte lijnen! Samen met u nemen we werk- en tijdschema’s door zodat we u zo weinig mogelijk tijdens uw werk lastig vallen. Wel stellen we het op prijs wanneer we contact kunnen houden over uw tevredenheid over ons werk. We houden alles voor u in de gaten, ook wanneer een bouw- of interieurdeel is beschadigd en er actie moet worden ondernomen. We werken samen!

 

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

 

Gratis offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Dordrecht