Submenu

Schoonmaakbedrijf Ridderkerk

Schoonmaakbedrijf RidderkerkHet schoonmaken van gebouwen is een nobel vak, met de nadruk op vak. Wij, van Volwerk Cleaning doen ons werk graag en werken op een professionele manier. Onze professionaliteit mag blijken uit onze houding van dienstbaarheid naar de klant, de kundigheid van ons personeel en de uitrusting en middelen die wij gebruiken.

Wij zijn een middelgroot schoonmaakbedrijf en richten ons nu al ruim 40 jaar op de zakelijke markt. Inmiddels telt ons bedrijf 25 enthousiaste medewerkers, die hun uiterste best doen om voor u als klant goed werk te leveren. Wij zijn zo eigenwijs om te zeggen dat ons dat ook lukt, juist omdat we niet zo groot zijn en dus korte verbindingslijnen met u als klant hebben. Wij, als schoonmaakbedrijf Ridderkerk zorgen we ervoor dat u één aanspreekpunt heeft.

 

Waar zijn we goed in?

Volwerk Cleaning richt zich met name op het schoonmaken van zakelijk vastgoed en bedrijfspanden.
Schoonmaakbedrijf Ridderkerk Volwerk Cleaning stelt er een eer in om het uiterlijk en innerlijk van gebouwen er spic en span uit te laten zien, omdat we weten hoe belangrijk de uitstraling van een gebouw is. In het meedenken met onze klant zijn we goed. Samen met hem of haar bepalen we de frequentie van de schoonmaakbeurten. We stemmen onze werktijden in overleg af, zodat de werkzaamheden van het kantoorpersoneel het minst verstoord worden. Na afloop van het werk hebben we altijd nog even contact met onze opdrachtgever om af te stemmen of er nog wensen zijn.

 

Welke diensten biedt schoonmaakbedrijf Ridderkerk?

Zo gewenst reinigen we uw vloeren, verwijderen vlekken, reinigen het meubilair, legen asbakken en prullenbakken. We schonen uw vensterbanken, de keuken en toiletruimtes. We houden uw trappen in de gaten, kloppen uw matten schoon. Alles gebeurt in overleg en daar wordt een prijs voor overeengekomen. Om deze te bepalen komen we graag bij u langs. Volwerk Cleaning opereert vanuit Rotterdam en is dus bij uitstek geschikt als u een schoonmaakbedrijf Ridderkerk zoekt.

 

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

 

Gratis offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Dordrecht