Submenu

Natuursteen vloeren

DIEPTEREINIGING VAN DE VLOER


Dieptereiniging is de basis reiniging voor de totale behandeling van natuursteen. Hierbij wordt het natuursteen tot diep in de poriën gereinigd en gedesinfecteerd. 100% ecologisch verantwoord zonder chemicaliën! Ingelopen vuil, oude waslagen, impregneer resten en vlekken worden hiermee geheel verwijderd. Dit geldt zowel voor het natuursteen als eventuele voegen. Volledig herstel van de tekening en kleur van het natuursteen.

LICHT POLIJSTEN VAN DE VLOER MET DIAMANTPADS


Bij deze methode wordt er met diamantpads in diverse gangen en gradaties diamant een dun laagje van vloer afgeslepen. 100 % ecologisch verantwoord vloeronderhoud zonder chemicaliën! Hiermee verdwijnen zeer kleine krasjes, loopsporen en matte vlekken en oneffenheden. Ook komt hierdoor de glans nog meer terug op de vloer.

IMPREGNEREN VAN DE VLOER


Als laatste behandeling kunnen wij de vloer in zijn geheel impregneren. Bij impregneren worden de nog openstaande poriën in het natuursteen en de eventuele voegen geheel doordrenkt met een impregneervloeistof speciaal gemaakt voor natuurstenen vloeren. Hiermee ontstaat een egaal en dicht oppervlak, dat slijtvast en vochtwerend is, en toch de natuurlijke uitstraling van het natuursteen behouden blijft.


Extra voordelen bij impregneren zijn o.a.:

  • langere tijd blijft de vloer in topconditie
  • vereenvoudigt het reinigen zonder producten
  • vertraagd het intrekken van vlekken tot wel 2 uur
  • bestand tegen vocht en alle soorten vlekken
  • vloer behoudt karakteristieke eigenschappen en uiterlijk