Over Volwerk

Eerlijk zaken doen

 

Volwerk Cleaning staat voor eerlijk zaken doen. We stellen daarom duidelijke offertes zonder verrassingen achteraf.

We doen zaken met een open vizier. Helder en transparant. Hierdoor zijn onze opdrachtgevers al jaren tevreden.

Ontzorgen

 

Volwerk Cleaning Service BV is tot leven gekomen om u van één van de vervelendste klussen binnen het bedrijf te verlossen. Namelijk het schoonhouden van uw pand. Wij zijn er voor uw gemak! Ons schoonmaakbedrijf streeft naar een optimale situatie voor u.

Personeelsbeleid

 

Ons personeel werkt al jaren bij ons. Bij Volwerk is erg weinig verloop van het personeelsbestand. Dit komt door een aantal zaken. Wij behandelen ons personeel met het respect waarmee iedereen behandeld wil worden. Erg belangrijk is de relatie tussen de werkdruk en de beloning. Wij betalen ons personeel wat ze verdienen. Jammer genoeg zie je in de schoonmaakbranche maar al te vaak dat werknemers te weinig tijd en geld krijgen voor een pand. Dit komt de kwaliteit nooit ten goede. Wij zorgen voor een uitstekende balans tussen de beloning en arbeidstijd. Hierdoor is ons personeel gelukkig en tonen zij veel inzet. Moet er een keer wat extra’s gebeuren? Dan levert dit nooit problemen op.

Bij Volwerk geen “kinderen” die bij u in de avonduren werkzaam zijn. Werken met vakantiekrachten of mensen die dit als tijdelijk werk zien gaat in de praktijk te vaak fout – geen verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van het werk veroorzaakt dan problemen. Volwerk garandeert u dan ook dat volwassen, professionele werknemers u de werkzaamheden uit handen zullen nemen.

Samenwerken

Als Rotterdams schoonmaakbedrijf hebben wij in de loop der jaren een gedegen netwerk opgebouwd. Niet alleen met onze opdrachtgevers hebben wij jarenlange samenwerking gerealiseerd, dit hebben wij ook met onze leveranciers.

Wij streven er altijd naar een relatie op te bouwen met onze partners, ons vizier staat op de lange termijn!

Ook hebben we veel contacten in de vastgoedsector. In deze branche hebben wij veel projecten gedaan en tevreden klanten gerealiseerd